‘Al-Nassr ontslaat trainer op advies van Ronaldo’

Rudi Garcia is niet langer de trainer van het Al-Nassr van sterspeler Cristiano Ronaldo. Hij is gisteren namelijk ontslagen door de club. De Portugees zou een rol hebben gespeeld in zijn vertrek.

De teleurstellende resultaten waren al aanleiding om zijn positie onder druk te zetten, maar nu heeft de club laten weten definitief te breken met Garcia. Er schijnt volgens Spaanse media een aanvaring te zijn geweest tussen hem en de spelersgroep, daardoor heeft Ronaldo bij het bestuur aangedrongen op een vertrek van de voormalig trainer van AS Roma, LOSC Lille, Olympique Lyon en Olympique Marseille.

Dit geeft opnieuw aan wat de invloed van de Portugese sterspeler is binnen de gehele club. In de competitie staat Al-Nassr op de tweede plaats, maar het is al uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi en ook de Super Cup ging aan de ploeg voorbij. Voorlopig is Dinko Jelicic, trainer van de O-19, doorgeschoven naar de eerste selectie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *