Pakt FEYENOORD of PSV zondag de winst? Kies je favoriet en pak 50X je inzet terug!

Zondag staat er weer een absolute kraker op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord ontvangt dan in de eigen Kuip de grote concurrent PSV. De Rotterdammers zijn in vorm en voor de Eindhovenaren is het ploeteren. Een zeer belangrijke wedstrijd dus voor beide ploegen in de strijd om het kampioenschap.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Win namelijk 50KEER  je inzet terug bij een overwinning van jouw favoriet. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 50 euro winst kan pakken! Klik hier voor alle informatie en registratie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *