BREKEND: Dick Advocaat volgt Dirk Kuyt op bij ADO Den Haag

Dick Advocaat gaat zo goed als zeker aan de slag als nieuwe trainer van ADO Den Haag. Dit maakte hij gisteren bekend in het programma de Oranjewinter.

ADO staat op een dramatische zeventiende positie in de Keuken Kampioen Divisie. Het afbreukrisico is daarom groot, maar Advocaat ziet er juist een voordeel in. “Juist daarom”, sprak hij lachend. Aan tafel werd Helmond Sport-uit voorgelegd, maar daar voegde Advocaat aan toe dat ze ‘daar al geweest zijn’. “Ik volg ze toch ook”, benadrukte de geroutineerde oefenmeester.

Advocaat gaf aan dat het niet zomaar een toenaderingspoging betreft. “Die kans is zeer groot”, zo verklaarde hij. Volgens hem is er veel vertrouwen dat het bij ADO de goede kant op gaat. “Dat moet beter kunnen.” ADO-directeur Edwijn Reijntjes heeft zelfs al bij Omroep West aangegeven dat de presentatie maandagochtend om elf uur zal plaatsvinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *