VANAVOND: Livestream Club Brugge – Cercle Brugge | Pro League

Vanavond om 20.45 uur staat de wedstrijd tussen Club Brugge en Cercle Brugge op de agenda. Het is voor beide ploegen de zevende wedstrijd van het seizoen.Het beloofd een mooie pot te gaan worden met twee ploegen die zullen strijden voor de drie punten.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.BE. Speciaal voor nieuwe Belgische klanten hebben ze namelijk  de volgende lucratieve promotie lopen. Ze verdubbelen namelijk de winst op je eerste PRO LEAGUE-WEDDENSCHAP! Gewoon een 100% Profit Boost! Ook hebben ze de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse, Duitse, Italiaanse en Nederlandse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Registreer je nu hier om een accountje aan te maken en te profiteren!

Helaas zijn er momenteel bij Unibet.BE geen Pro League-streams beschikbaar maar hier hebben we er één voor je gevonden. (indien beschikbaar)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *