Wedden op voetbal: zo kies je de juiste bookmaker

Het zal niemand zijn ontgaan dat er sinds 1 oktober 2021 veel is veranderd in de Nederlandse gokwereld. Met de legalisatie van online gokken in ons land zijn er ook heel wat nieuwe regels ontstaan. Ook hebben lang niet alle oude bookmakers een licentie ontvangen. Hierdoor zijn sommige grote namen voorlopig uit het Nederlandse straatbeeld verdwenen. Tegelijkertijd mogen we nu genieten van heel wat nieuwe, goede en bovenal populaire bookmakers. Inmiddels mag weer een geheel nieuwe bookmaker zich bij het lijstje aansluiten: namelijk, Circus sport en casino.

Het is natuurlijk fijn om een groot aanbod te hebben. De verwachting is dat het aanbod de komende alleen nog maar verder zal toenemen. Zeker als ook de wachttijd van een aantal andere bookmakers die een strafperiode hadden gekregen voorbij is. Over enkele jaren zal het lijstje van legale bookmakers dan ook een heel stuk langer zijn. Fijn om veel keus te hebben, maar dit maakt de zoektocht niet echt gemakkelijker. Want hoe maak je nu de juiste keuze? Waar let je op bij het kiezen van een goede bookmaker als je wilt wedden op voetbal? We zetten een aantal tips op een rijtje.

Zijn ze gecertificeerd?

Bookmakers moeten tegenwoordig aan heel wat strenge eisen voldoen willen ze überhaupt in Nederland actief mogen zijn. Helaas kun je nooit geheel voorkomen dat er ook schimmige partijen zullen zijn. Daarom is het van belang dat er ook gekeken wordt naar de certificering van de bookmaker. Dat je de website kunt vinden, betekent namelijk niet dat ze ook daadwerkelijk zijn toegelaten. In principe zijn alle legale bookmakers in Nederland betrouwbaar. Zijn ze gecertificeerd? Dan weet je zeker dat ze aan alle eisen voldoen en dat je met een gerust hart een weddenschap kunt sluiten.

Wat is jouw wensenlijstje?

Het is natuurlijk niet voor niets dat er heel veel verschillende bookmakers zijn. Want hoewel ze zich tegenwoordig allemaal aan een stel vooropgestelde regels moeten houden, betekent dit niet dat ze ook allemaal gelijk zijn. Ze mogen immers zelf hun quoteringen vaststellen en kunnen ook nog eens diverse acties hanteren. Bovendien kan ook de werking van de website de doorslaggevend of is de klantenservice en de talloze wedopties iets waardoor jij je graag bij deze bookmaker aansluit.

Vraag jezelf van tevoren af wat jouw wensenlijstje precies is. Wat vind je belangrijk? Waar moet de bookmaker aan voldoen? Welke minimale eisen heb je? Zo is het veel gemakkelijker om de diverse bookmakers met elkaar te vergelijken.

Gokken met verschillende apparaten

Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je kunt gokken. De meeste mensen vinden het fijn als ze vanaf verschillende apparaten kunnen inloggen en een gokje kunnen wagen. Wil je niet altijd eerst achter een laptop of een computer plaats nemen? Zoek dan een mobiel platform waar je gemakkelijk uit de voeten kunt en vanaf ieder apparaat in kunt loggen. Dat maakt wedden op voetbal een stuk toegankelijker én leuker om te doen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *