‘Liverpool en AC Milan volgen nauwlettend Perr Schuurs’

Perr Schuurs staat er goed op bij de internationale topclubs. Zo volgen AC Milan en Liverpool zijn verrichtingen nauwlettend. Zo ziet de Engelse topclub in hem de mogelijke vervanger van Virgil van Dijk gedurende zijn revalidatie. Daar hangt wel een prijskaartje aan vast.

Volgens Italiaanse media heeft Ajax besloten om pas rond dertig miljoen euro te onderhandelen over een transfer voor Schuurs. Voor minder wil de clubleiding niet aanschuiven. Dat is deels opmerkelijk wetende dat Ajax overweegt om in januari een nieuwe verdediger aan te trekken door zijn moeizame prestaties in Europa. Eerder werd bovendien gedacht aan een lager bedrag.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!