De meest upcoming trainingspakken van 2020

Het maakt niet uit op welk niveau je voetbalt, alles begint bij een goede voorbereiding. Je prestaties zijn niet alleen afhankelijk van conditie en spelinzicht, maar ook van de omstandigheden. Daar kun je zelf het nodige aan doen. Een goed trainingspak is bijvoorbeeld essentieel voor elke voetballer. Denk daar niet te gemakkelijk over, want het trainingspak speelt een belangrijke rol. Misschien wel meer nog dan je zou vermoeden. Maar een trainingspak kun je natuurlijk ook buiten het veld dragen. Sterker nog, het is al enkele jaren een echte modetrend geworden. De samensmelting van casual wear en sportkleding heeft ervoor gezorgd dat er een compleet nieuwe modelijn is ontwikkeld.

Belangrijk voor voetballers

Voor een voetballer is het belangrijk om het lichaam op de juiste temperatuur te houden als er even niet wordt gespeeld. In dergelijke situaties biedt het trainingspak uitkomst. Je draagt het voor en na de wedstrijd, maar ook tijdens trainingen in de koudere seizoenen. Het is niet alleen belangrijk dat het een goede isolerende werking heeft, het moet ook voldoende bewegingsvrijheid bieden en lichaamsvocht goed afdrijven. Bovendien is natuurlijk de pasvorm van belang. Het trainingspak moet gewoon lekker zitten!

Een sterk merk

Dat er op de overvolle kledingmarkt altijd ruimte is voor een nieuw merk, bewijst Black Bananas. Het Nederlandse merk is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een ware trendsetter op het gebied van trainingspakken. Met name onder jongeren is Black Bananas zeer populair en dat is niet zonder reden. De kleding is in elk opzicht uniek te noemen. Draag je Black Bananas, dan straal je sportiviteit en persoonlijkheid uit. Daar wil je dus in gezien worden!

Complete outfit

Niet alleen trainingspakken, maar ook hoodies, broeken, heuptassen en caps behoren tot de collectie van Black Bananas. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van het herkenbare logo. Dat logo, met een aap in de hoofdrol, werd door oprichter Wesley Balnikker zelf gemaakt. Hij had er niet meer dan een half uur voor nodig. Niet zo vreemd overigens, want hij volgde een opleiding tot grafisch vormgever. Nu is hij eigenaar van het kledinglabel met de meest upcoming trainingspakken van 2020. En het eind is voorlopig nog niet in zicht. Elke maand komen er nieuwe items bij en die slaan over het algemeen goed aan. Niet alleen bij voetballers, overigens. Het merk heeft veel te bieden voor iedereen die sportief voor de dag wil komen.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!