‘Nep-Feyenoorder’ Ronnie Flex is niet meer welkom in De Kuip

Rapper Ronnie Flex heeft zich niet geliefd gemaakt bij de aanhang van Feyenoord. Hij liet zich namelijk fotograferen in een shirtje van FC Barcelona met de naam van Frenkie de Jong erop. Iets dat totaal verkeerd valt in Rotterdam.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Ronnie Flex heeft zowel liefdevolle als haatreacties gekregen nadat hij op Instagram een foto van zichzelf deelde waarop hij het shirt draagt van de kersverse FC Barcelona-speler Frenkie de Jong. De negatieve reacties komen vooral voort uit het feit dat de middenvelder uit Arkel een oud-Ajacied is.”

Eén boze Instagram-gebruiker stelt bijvoorbeeld: “Je bent nooit meer welkom in De Kuip.” Iemand anders schrijft: “Ik dacht dat je een kakkerlak was.” Er zijn ook mensen die vinden dat het allemaal een beetje overdreven wordt: “Ben ik de enige die het juist echt alleen maar tof vind dat je als fan voor een club ook andere nog kan blijven supporten? Voor welke partij je ook bent, waarom moet die haat er altijd zo zijn tussen al die clubs in?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

21 21

Een bericht gedeeld door Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) op


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!