‘Feyenoord wil opvolger van Tonny Vilhena wegkapen voor de neus van PSV’

De verwachting is dat Tonny Vilhena deze zomer Feyenoord gaat verlaten en als opvolger hebben ze iemand in het vizier. Diverse buitenlandse media linken de Rotterdammers namelijk aan de 24-jarige Denis Bouanga.

De Ghanese middenvelder staat nog tot medio 2021 op de loonlijst bij het Franse Nimes, waar hij dit seizoen acht doelpunten produceerde in 35 wedstrijden. Daarmee heeft hij interesse uit Nederland gewekt.

Feyenoord is overigens niet de enige Eredivisie-club met interesse. Ook PSV zou een oogje hebben laten vallen op de middenvelder van Nimes, die ook bij TSG 1899 Hoffenheim in beeld is. Bij laatstgenoemde club is Alfred Schreuder volgend seizoen werkzaam als hoofdtrainer.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!