‘Ajax zet vol in op komst van Arjen Robben’

Ajax heeft zich in de strijd gemengd om de handtekening van Arjen Robben. De superster is transfervrij nadat zijn contract bij Bayern Munchen niet werd verlengd. Hij is meer dan welkom om te tekenen bij de Amsterdammers.

Zelf vertelde Robben al aan Voetbal International vanochtend: “Ik heb de opties voor mijn toekomst in vier categorieën ingedeeld. Ik zou een avontuur buiten Europa kunnen aangaan, dan heb ik het bijvoorbeeld over Amerika of Japan. Ten tweede heb je binnen Europa de absolute top. De derde categorie is een terugkeer naar Nederland en de vierde optie is stoppen. Dat zijn veel keuzemogelijkheden, waarbij het complete plaatje moet kloppen.”

 


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!