Ronald de Boer denkt dat microfoon uitstaat en laat weten wat hij van Leonid Slutsky

Gisteren werd de wedstrijd tussen Utrecht en Vitesse gespeeld met Vitesse-coach Leonid Slutsky op de tribune. Hij was geschorst vanwege uitlatingen die hij had gedaan aan het adres van een scheidsrechter vorige week. Op de tribune vertoonde hij kenmerkend gedrag door de hele tijd op zijn stoel te gaan wippen. Dit werd in beeld gebracht door Fox Sports.

Analyticus Ronald de Boer dacht overduidelijk dat zijn microfoontje uitstond toen hij duidelijk hoorbaar zei: “Het is toch net een autist, hè?” Kijk hieronder naar het beeldfragment.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!