Frank de Boer tipt Ajacied: “Barcelona, City en PSG”

Als Frank de Boer een advies mag geven aan Matthijs de Ligt dan zou hij hem adviseren om voor Barcelona, Manchester City of Paris Saint-Germain te kiezen. “Matthijs de Ligt kan voor elke club ter wereld spelen. In mijn ogen moet hij echter naar een club waar aanvallend voetbal wordt gespeeld, zoals bij FC Barcelona, Manchester City en Paris Saint-Germain. Voor mij zijn dat de teams die het best bij hem passen”, vertelt De Boer aan W Radio Colombia.

De Boer vervolgt: “Het lijkt alsof hij al een lange tijd Champions League-wedstrijden speelt, maar hij is pas negentien. We moeten trots zijn op deze generatie. Generaties met spelers als De Jong, De Ligt en Van de Beek komen maar één keer voorbij en dat moeten we accepteren.”


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!