Cristiano Ronaldo laat zich uit over zijn toekomst bij Juventus

Cristiano Ronaldo zat er even helemaal doorheen na het verlies van zijn ploeg tegen Ajax in de Champions League. Maar desondanks de uitschakling vindt hij toch dat het een geslaagd seizoen is.

Tegenover de Italiaanse media verklaarde Ronaldo: “Volgens mij hebben we een goed jaar achter de rug. We hebben de Scudetto en de Super Cup veroverd, dat was echt niet eenvoudig. Ik heb me ook goed aangepast. Het was een succesvol seizoen.”

Ronaldo had graag de Champions League willen winnen, maar stelt de sterspeler: “Je kunt niet altijd winnen. Er had misschien meer ingezeten, maar er is slechts één club die de Champions League kan winnen. Volgend jaar wagen we een nieuwe poging. De fans willen het dolgraag en wij spelers ook.”


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!