Kraay: ‘Sneijder stond op het punt Derksen en Van der Gijp een lesje te laten leren’

Dat Wesley Sneijder graag opkomt voor zijn vrouw en familie is bekend. Ook Johan Derksen en René van der Gijp hadden dit bijna ervaren. Dit doet hun ‘redder’ Hans Kraaij Jr. uit de doeken in de VARA Gids.

Sneijder zou een privéjet hebben geregeld om samen met vrienden uit de Utrechtse wijk Ondiep een paar klappen uit te delen. Yolanthe, Wesleys vrouw, maakte zich echter zorgen en belde Hans Kraay jr op. Ze zei: “Hans, jij bent goed met Wesley hè. Wes is helemaal krankjorum geworden!”, zo herinnert Kraay jr. zich.

Kraay jr. kreeg Sneijder later aan de lijn en slaagde erin om de middenvelder aan de grond te houden. “‘Doe normaal Wesley’, zei ik. Wacht nou even op maandag, ik ga dan wel even in de tegenaanval. De privéjet bleef aan de grond en ik heb het die maandag voor Wesley opgenomen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *