‘Internazionale wil Van Nistelrooy binnenhalen als vervanger van Milito’

Hoewel Internazionale-voorzitter Massimo Moratti benadrukt niet op zoek te gaan naar een vervanger voor de zwaar geblesseerd geraakte aanvaller Diego Milito, verschijnen er in de Italiaanse media verschillende namen als eventuele noodaankoop. De opvallendste naam daarbij is die van Ruud van Nistelrooy.

Het Italiaanse medium Sportmediaset weet te melden dat Inter de voormalig topspits van onder andere Manchester United en Real Madrid in beeld heeft om tijdelijk aan haar selectie toe te voegen. De inmiddels 36-jarige Van Nistelrooy kondigde afgelopen zomer aan te stoppen als voetballer, nadat zijn contract bij het Spaanse Málaga af was gelopen. Hierdoor zou Inter, ondanks de gesloten transfermarkt, de oud-international gewoon vast kunnen leggen.

Of Van Nistelrooy een eventuele terugkeer in het profvoetbal ambieert is nog maar de vraag. Eerder deze week kondigde Van The Man nog aan te genieten van zijn vrijheid. Bovendien overweegt hij een trainerscursus te gaan volgen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *