Fellaini verhuist door vrouwen van Liverpool naar Manchester

Marouane Fellaini wordt gek van de aandacht van vrouwen voor hem. Daarom woont de voetballer van Everton niet meer in Liverpool, maar in een dure buitenwijk van Manchester.

‘Ik kon daar de straat niet meer op…Gekkenhuis! Ik zat daar eens iets te drinken met mijn vader toen er ineens een meisje voor mijn ogen kwam dansen met haar rokje omhoog zodat ze haar oranje string kon laten zien. Vervolgens kroop ze ongegeneerd op mijn schoot en begon ze mij overal vast te pakken’, zegt de 25-jarige middenvelder.

‘In Liverpool zaten er dikwijls meisjes door mijn haar te woelen. Soms verdraag ik dat, het hangt af van mijn humeur. Maar meestal verdraag ik het niet.’

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *