‘PSV-scout ziet Noors doelwit knock-out gaan’

PSV heeft zich voor volgend seizoen al verzekerd van de komst van Matthias Zanka Jorgensen, maar wil meer nieuwe aanwas. De Eindhovenaren zijn al enige tijd gecharmeerd van Markus Henriksen, een negentienjarige middenvelder die uitkomt voor Rosenborg. Tijdens het bezoek van een scout van PSV stond het Noorse talent in de schijnwerpers, maar niet op de gehoopte manier.

Volgens Andresseavisen was niet alleen een afvaardiging van PSV, maar ook van Bayern München en Club Brugge aanwezig tijdens een wedstrijd van Rosenborg. Henriksen speelde geen goede wedstrijd, maar viel toch op doordat hij na een botsing even buiten westen raakte. Naar informatie van zijn moeder was de jonge middenvelder een halve minuut afwezig.

In het ziekenhuis herinnerde hij zich volgens de Noorse krant niets meer van het ongelukkige voorval. Nadat het hem verteld was, vergat hij het ook weer. Inmiddels is er uit voorzorg ook een scan gemaakt in het ziekenhuis. Wat de gebeurtenissen voor gevolgen hebben voor de buitenlandse belangstelling, blijft nog onzeker. Club Brugge zou al concretere plannen hebben met Henriksen dan PSV en Bayern tot dusver.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *