Wenger: ‘Mario Balotelli firtte met Oranje’

Arsène Wenger was zondagmiddag blij met de overwinning van zijn Arsenal op Manchester City, dat de titeldroom definitief uiteen zag spatten. De Fransman was echter minder te spreken over Mario Balotelli.

De Italiaan werd in de slotfase van het veld gestuurd, maar verdiende na een overtreding op Alex Song eigenlijk al veel eerder een rode kaart. “Als de scheidsrechter een tv had gehad, zou hij hem zeker rood hebben gegeven. Het was een slechte tackle”, zei Wanger tegenover Sky Sports.

De Arsenal-trainer voelde dat Balotelli zich op de grens van het toelaatbare bevond. “Hij flirtte een aantal keer met ‘oranje’.” De oefenmeester weet echter niet hoe hij het probleemkind aan zou pakken. “Ik ken hem niet en het is niet mijn taak om dat te doen. Ik wil me niet bemoeien met het werk van Mancini. Iedereen heeft zijn eigen zaken en een eigen kamp, ik heb bovendien genoeg werk.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *