‘Theo Janssen praat met FC Twente over terugkeer’

GERUCHT: De moeizame verstandhouding tussen Theo Janssen (30) en zijn jongere teamgenoten bij Ajax, hebben mogelijk een verrassende transfer tot gevolg. De linkermiddenvelder zou inmiddels een onderhoud hebben gehad met FC Twente bestuurders Joop Munsterman en Aldo van der Laan. Janssen, die dit seizoen veel kritiek krijgt, zou openstaan voor een terugkeer naar Enschede, waar voor hem een leidende rol is weggelegd. Opmerkelijk, want een jaar geleden vertrok Janssen naar de hoofdstad omdat hij daar meer perspectief zag. In de wandelgangen werd echter ook gefluisterd dat de overgang van de tukkers naar Ajax vooral een keuze was voor het geld. Janssen zou tweemaal zoveel gaan verdienen en daarbij zou sponsor Aegon de zaak met oud-doelman en voormalig vriend van Janssen, Kevin Moeliker, financieel afhandelen. Moeliker raakte in 2009 zwaargewond bij een eenzijdig auto-ongeluk. Janssen was de bestuurder van het voertuig en had meer gedronken dan was toegestaan, zo bleek later.
(Tekst: Angstgegner.nl)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *