Burgemeester Amsterdam stelt feestmuziek voor om rellen te voorkomen

Eberhard van de Laan heeft zich weer uitgesproken over de rellen van Ajax-supporters rondom wedstrijden. De burgemeester van Amsterdam heeft nu het plan bedacht om de adrenaline na een wedstrijd te doen dalen door feestmuziek op te zetten.

Dat meldt De Telegraaf in haar ochtendeditie. Van der Laan heeft dit in een brief aan de gemeenteraad voorgesteld om zo rellen te voorkomen in de binnenstad. ‘Ik ga dit plan voorstellen in het beleidsoverleg voetbal waar ook Ajax, de politie en de Amsterdam Arena aan deelnemen.’

De ‘coolingdown’ met artiesten na een wedstrijd is vooralsnog een voorstel. Wanneer het in moet gaan bij instemming van alle partijen is niet duidelijk. Ook is niet bekend of ‘Dit is mijn club’ eventueel moet wijken voor lallende feestmuziek.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *