‘Gerucht vreemdgaan Mihaylov met vriendin van Brama verzonnnen door Ajax-fan’

Volgens berichten op Twitter klopt er niets van de geruchten rond een affaire die FC Twente-doelman Nikolay Mihaylov zou hebben met de vriendin van Wout Brama. In een reactie zou de middenvelder hebben laten weten dat het gerucht verzonnen zou zijn door een supporter van Ajax.

Woensdagmiddag meldde fctwente.nu dat de afwezigheid van Mihaylov niet aan een knieblessure zou liggen. De sluitpost zou uit de selectie zijn gezet, nadat bekend zou zijn geworden dat hij de lakens zou hebben gedeeld met Brama’s vriendin. Hierop toog de doelman naar zijn thuisland Bulgarije. Inmiddels heeft de fansite het bericht gerectificeerd, omdat dit ten koste ging van de privacy van beide spelers.

De drievoudig international zou in een korte reactie hebben laten weten dat het gerucht nergens op slaat en het verzonnen is door een Ajax-fan. Ook de vader van de Tukker ontkent de berichtgeving.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *