RKC is laaiend op Ajax

RKC is laaiend op Ajax omdat ze juist voor het weekend dat ze tegen elkaar moeten met huurling Geoffrey Castillion hebben gesproken en de aanvaller meegedeeld hebben dat hij zich mag bewijzen in de voorbereiding op volgend seizoen in Amsterdam.

‘Waarom gebeurt dat uitgerekend in de week dat wij tegen Ajax spelen”, vraagt trainer Ruud Brood zich af. ‘Dan wil je iets beïnvloeden’, aldus Brood volgens het ANP.

Volgens de trainer gaat dit meespelen bij Castillion komend weekend. ‘Zoiets gaat meespelen in het hoofd van zo’n jongen. Elk detail heeft invloed. Het is een oude truc om zo te handelen. Ajax had meer respect moeten tonen naar ons. Daar zal ik ze zondag zeker op aanspreken’.

Brood had maandag een gesprek met Castillion. Hij gaat er van uit zijn aanvaller gewoon zijn uiterste best doet. ‘Ik ga ervan uit dat hij zich wil laten zien. Maar ik zal natuurlijk nauwlettend in de gaten houden hoe hij zich manifesteert’.

De trainer heeft Castillion broodnodig omdat clubtopscoorder Rick ten Voorde ontbreekt. Net als Evander Sno is hij afwezig wegens blessures.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *