KNVB wil Fatih Sonkaya levenslang schorsen

Hij stond onder contract bij onder andere Roda JC, FC Porto en Besiktas. Fatih Sonkaya (30) zal echter nooit meer op een voetbalveld te zien zijn, zo meldt Dagblad De Limburger.

De KNVB schorste Sonkaya voor het leven, ook mag hij in de toekomst geen lid meer zijn van de voetbalbond. De 30-jarige Sonkaya is een van de drie spelers van zaalvoetbalteam Keelkampers 2 waar deze straf tegen is uitgesproken. Dat heeft Theo Gorissen, districtsmanager van Zuid II, bevestigd tegenover De Limburger.

Het drietal is schuldig aan het molesteren van tegenstanders en de scheidsrechter tijdens de zaalvoetbalwedstrijd Rood Wit-Keelkampers 2 op 3 maart. Eerder werd Keelkampers 2 al uit de competitie genomen. Club en spelers kunnen nog in beroep gaan.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *