David Beckham bekogeld met bierblikjes

Gisterenavond was geen leuke avond voor voetbalster David Beckham. Hij speelde met zijn team Los Angeles Galaxy tegen Toronto FC en werd hier zeer vijandig ontvangen door het publiek. Beckham kreeg zelfs een blik bier naar zich toegegooid.

Dat David Beckham geïrriteerd reageerde op deze gebeurtenis is natuurlijk niet gek, maar hij kon zijn woede omzetten in een mooie assist en pakte hier het publiek waarschijnlijk het hardste mee terug. Uit zijn corner kon Landon Donovan namelijk de gelijkmaker twee minuten voor tijd scoren.

Vooral de tweede helft van de wedstrijd was David Beckham het haasje bij de Toronto-aanhang. Meerdere malen gooiden ze linten naar hem wat hem het spelen belemmerde. Het lege bierblik wat Beckham naar zijn hoofd kreeg was wel het toppunt voor de speler. ‘Ik denk dat iedereen heeft kunnen zien wat er gebeurde tijdens de corner. Het is jammer, want met zo’n opkomst is het juist mooi om voor zoveel mensen te spelen’, reageert Beckham op het incident.

Volgens Beckham was het echter wel de minderheid van de supporters welke voor deze vervelende sfeer zorgde. De meerderheid zorgde toch voor een prettige sfeer in het stadion. Volgende week woensdag zal de tweede ontmoeting tussen de teams plaatsvinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *