‘Bas Dost moet Soldado opvolgen bij Valencia’

Bas Dost is mogelijk volgend seizoen de nieuwe spits van Valencia. De Spanjaarden, die derde staan in de Primera Division, zien in de spits van SC Heerenveen de opvolger van Roberto Soldado, die in de belangstelling staat van Chelsea.

De oud-aanvaller van Real Madrid, Osasuna en Getafe is dit seizoen al enorm belangrijk geweest voor Valencia, door in totaal al 22 keer te scoren. Dost scoorde zelfs al 28 keer en staat volgens ONA FM dus in de belangstelling van Valencia.

De viervoudig international voor Jong Oranje begon zijn carriere bij FC Emmen. Daar speelde hij zich in de kijker van Heracles Almelo. Daar kwam hij tot 17 doelpunten in twee seizoenen, waarna hij naar Heerenveen verkaste.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *