‘Dieetpil reden van positieve test Kolo Toure’

De positieve dopingtest van Manchester City-verdediger Kolo Touré is een gevolg van een dieetpil die de speler van zijn echtgenote heeft gekregen. Dat zegt Arsène Wenger, manager van Arsenal. Wenger, die Touré introduceerde in het Engelse voetbal, sprak met de Ivoriaanse international nadat hij het nieuws over de positieve test had vernomen. “Touré wil zijn gewicht onder controle houden, want daar heeft hij soms problemen mee. Daarom nam hij een pil van zijn vrouw”, aldus Wenger.

Touré dreigt voor twee jaar te worden geschorst. “Dat zou een vergissing zijn”, meent Wenger. “Hij was onvoorzichtig, maar er was geen kwaad opzet in het spel. Hij is een jongen met een onbesproken reputatie, is altijd eerlijk, een echte familieman. Ik kan niet geloven dat hij verboden middelen zou nemen om sterker te worden.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *