Ricky van den Bergh opgepakt door de politie

Ricky van den Bergh is afgelopen zondag opgepakt door de politie. De 30-jarige middenvelder, die sinds dinsdag een nieuwe club heeft en voor de rest van het seizoen voor Sparta gaat voetballen, heeft volgens het Algemeen Dagblad een 43-jarige Hagenaar na een verkeersruzie een klap verkocht.

Van den Bergh schopte bovendien een deuk in de wagen van de man. De middenvelder kreeg een proces-verbaal aan zijn broek en zit flink met het voorval in zijn maag. ,,Ik zit nu wel in de hoek waar de klappen vallen”, aldus Van den Bergh. Vorige week liet hij zijn contract bij ADO ontbinden en dinsdag tekende hij een contract bij Sparta.

Volgens de middenvelder zelf was hij echter niet de veroorzaker van het opstootje. ,,Ik werd afgesneden, schrok me dood. Die man ging toeteren, bumperkleven en duwde me van de weg af. Bij het stoplicht gaf ik een klap op zijn raam. Hij stapte uit. Daarna vlogen we elkaar aan. Gelukkig heb ik getuigen, die hebben verklaard dat hij levensgevaarlijk reed.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *