‘AC Milan laatste club van Zlatan Ibrahimovic’

Supporters van Ajax die nog stiekem hoopten op een terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar Amsterdam, kunnen van andere dingen gaan dromen. De Zweedse aanvaller is gelukkig in Italië en voorspelt dat AC Milan zijn laatste club zal zijn. “Maar ik weet ook dat je het in het voetbal niet helemaal zeker kan weten”, hield Ibrahimovic een slag om de arm.

De voormalig Ajacied is inmiddels 29 jaar oud en beschikt over een contract dat tot 2014 doorloopt. Ibrahimovic weet nog niet of hij deze verbintenis gaat verlengen, maar heeft wel het idee dat hij bij zijn laatste club bezig is: “Ik ga niet meer weg bij AC Milan en als ik hier klaar ben, stop ik met voetballen.”

Ibrahimovic werd maandag voor de vijfde keer gekozen tot Zweeds voetballer van het jaar en kan nu al terugkijken op een rijke carrière. De spits verdedigde de clubkleuren van grote clubs als Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona en AC Milan en heeft bovendien 66 interlands achter zijn naam staan. Woensdagavond speelt Ibrahimovic niet tegen Duitsland.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *