VVV zoekt naar nieuwe Japanner

Na het succes dat zich gevormd heeft rondom Keisuke Honda, zoekt VVV-Venlo opnieuw een Japanse ster. Momenteel heeft Venlo al een Japanse speler in het vizier. Waarschijnlijk gaat het om een speler voor de voorste linie. Om wie het gaat, is echter nog niet bekend.

Honda kwam drie jaar geleden over van Nagoya Grampus Eight. In datzelfde seizoen maakte Honda nog niet veel indruk, maar dat veranderde snel. Toen VVV-Venlo degradeerde naar de Jupiler League, ontwikkelde de Japanner zich in een grote naam. Na de promotie verkocht de club Honda aan CSKA Moskou.

De hoop is er dat er nu weer een groeibriljant naar VVV-Venlo zal komen. Maya Yoshida, ook afkomstig van Nagoya, is al aardig op weg om Keisuka Honda te achtervolgen. Hij speelde eerder alleen nog geen minuut voor de club uit Limburg. Daarnaast overweegt VVV het ook nog steeds om Ahmed Musta een contract aan te bieden. De club gaf nog geen commentaar op de interesse, maar zou achter de schermen wel bezig zijn gebleven met de Nigeriaan. Op 18 oktober wordt de rechtsbuiten achttien en mag hij in Europa spelen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *