Anderson (Man Utd) ontsnapt aan de dood

Het had niet veel gescheeld of Anderson was overleden door een auto-ongeluk. Getuigen van het ongeluk zagen hoe het bewusteloze lichaam van Anderson uit het autowrak werd gesleept. Kort daarop ontplofte het voertuig.

Het ongeluk gebeurde zondagmorgen om 7 uur. Anderson had in Braga de Sardina Biba Nightclub bezocht. Hij vertrok met twee anderen: een vriend van hem en een Braziliaanse vrouw. Het is onduidelijk wie er reed. Het was een auto zonder achterbank, eigenlijk slechts geschikt voor twee inzittenden.

De Audi waarin het trio zat, reed met hoge snelheid tegen een muur en belandde in een weiland. Alle slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht, waar ze behandeld werden aan hersenschuddingen en whiplash. Ze verkeerden in een shocktoestand. Zondagochtend is het trio ontslagen uit het ziekenhuis.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *