‘Vitesse komt in handen van Russische miljardair’

Vitesse lijkt de eerste Nederlandse club te worden die in handen komt van een miljardair uit Oost-Europa. De leiding van de noodlijdende club is in gesprek met een miljardenbedrijf uit het verre oosten voor een totale overname van het voetbalbolwerk in Arnhem. Dat meldt De Telegraaf zaterdag.

Als de deal doorgaat, zal de toekomst van Vitesse er in één klap volledig anders uit gaan zien. De Arnhemmers verkeren momenteel nog in financieel noodweer en moesten om die reden deze zomer veel spelers de deur uit doen. Bij een miljoeneninjectie van de genoemde miljardair zal Vitesse zich ineens geen druk meer hoeven te maken om geld. De nieuwe eigenaar zal de club uit Arnhem proberen zelfs naar een hoger financieel en sportief niveau te brengen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *