Keeper raakt geblesseerd door kopje koffie

Jamie Langfield zal door een ongelukkige actie waarschijnlijk het begin van de Schotse competitie aan zich voorbij moeten laten gaan. De dertigjarige keeper, al jaren de vaste nummer één van Aberdeen, morste heet water over zijn voet toen hij in de teambus een kop koffie voor zichzelf wilde zetten. Zijn deelname aan de seizoensstart staat nu op de tocht.

Langfield zal minstens twee á drie weken uit de roulatie zijn. De bus met de Aberdeen-selectie was onderweg naar een trainingskamp in Engeland, toen de sluitpost een kop koffie wilde zetten. Omdat dat misging, moest hij naar het ziekenhuis worden vervoerd. Vervolgens werd hij door de technische staf teruggestuurd naar Schotland om te herstellen.

De komende tijd zal Langfield het rustig aan moeten doen en zich op krukken moeten voortbewegen. Manager Mark McGhee bevestigde dat hij niet weet of Langfield de eerste wedstrijd van het seizoen, op 14 augustus tegen Hamilton, wel haalt. “Het is minder erg dan had gekund, maar alsnog niet best”, stelde de coach. “Hij heeft zijn voet verbrand, het is zo’n ongelukje waar je niet op voorbereid kunt zijn. Maar zoiets verwacht je niet, nee.”

(Bron: Voetbalzone)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *