ADO vindt eisen Toornstra ‘exorbitant’

De gesprekken tussen ADO Den Haag en talent Jens Toornstra willen nog niet erg vlotten. De Haagse club wil het talent graag langer vastleggen, maar vindt de eisen exorbitant.

Toornstra staat nog twee seizoenen onder contract, maar het salaris in de verbintenis van de nieuwbakken jeugdinternational van Jong Oranje is relatief laag. Clubs als AZ, FC Twente en Roda JC liggen dan ook op de loer om de jongeling weg te kapen uit Den Haag.

“Het zal wel dat andere clubs op hem jagen”, zegt commissaris Mark van der Kallen van ADO Den Haag tegenover Voetbal International. “Maar wij zijn niet in de positie om rare dingen te doen. Toornstra is een groot talent, maar de eisen zijn exorbitant. We hopen nog tot elkaar te komen, maar vooralsnog komen we er niet uit.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *