Stadions tijdens WK niet uitverkocht

De ticketverkoop voor het WK in in Zuid-Afrika verloopt minder vlot dan verwacht. Vooral de Europese fans laten het afweten. De Nederlanders, Engelsen en Duitsers zijn minder talrijk aanwezig dan gehoopt. Het voetbaltoernooi start op 11 juni met de wedstrijd Zuid-Afrika-Mexico.

“Oranje blijft massaal thuis. Wij hadden gehoopt op vijf- à tienduizend oranjefans per wedstrijd, maar het zullen er hooguit 1.500 à 2.500 zijn. OAD, de Nederlandse reisorganisatie die onder meer de nationale ploeg vervoert én de leden van de voetbalbond, had nochtans een groots programma opgezet, met onder meer een Oranjecamping die het team op al zijn verplaatsingen zou volgen”, zegt verkoopsdirecteur Wim Gramsma van OAD Reizen in Het Nieuwsblad.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *