Eljero Elia dicht bij transfer naar Basaksehir

Eljero Elia zou dichtbij een vertrek naar het Turkse Istanbul Basaksehir staan. Dit weet Voetbal International te melden. Feyenoord zou openstaan om mee te werken aan een vertrek van de 30-jarige vleugelflitser.

De Turkse club staat momenteel verrassend tweede in de competitie en staat in de Turkse bekerfinale. ‘Ik wil wat schade inhalen voor wat ik wel had kunnen pakken de afgelopen twee jaar,’ zo reageerde Elia eerder al tegenover VI over zijn aanstaande vertrek. ‘Ik wilde terugkomen naar het niveau dat ik eerst had, en ik denk dat ik dat dit seizoen wel gedaan heb.’Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
UR BRAND ON THIS PLACE?

Bezoek de Handleiding HTML

LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!

U bent op zoek naar non-stop 24/7 online Poker actie ? Speel dan samen met meer dan duizenden andere spelers over heel de wereld op Pacific Poker - 888-Poker.