‘FC Barcelona is overtuigt en gaat zich melden voor Ajacied’

FC Barcelona is overtuigt geraakt van de kwaliteien van Davinson Sanchez. Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo zal de Catalaansse grootmacht zich deze zomer gaan melden voor de verdediger van Ajax.

De Catalanen werden in de afgelopen zomer al in verband gebracht met Sánchez, maar de clubleiding in het Camp Nou wilde de huidige Ajacied kopen voor het tweede team. Daar had de sterke stopper geen trek in en vervolgens trok hij dus naar Amsterdam voor ongeveer vijf miljoen euro. Bij het bovenstaande dagblad weten ze dat de club uit Catalonië daar inmiddels ongelooflijk veel spijt van heeft.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
UR BRAND ON THIS PLACE?

Bezoek de Handleiding HTML

LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!